M 1800i

Kategória:

Leírás


 
Termékinformációk  
Cikkszám 180036
Ismertető

Nagy tudású intelligens tápegység, igény szerint bővíthető eszköztárral. Erős hálózati tápegység 18 J tárolt energiával, mely növedék nélküli körülmények között maximálisan 43 km, enyhe növényzet mellett maximum 17 km hosszú villanypásztort képes kiszolgálni. A külső kijelző kommunikál a villanypásztorral és kijelzi a tápegység, a kerítés és a földelés állapotát. A rendszer kiegészíthető max. 6db 1-1 zónát felügyelő villanypásztor monitor egységgel és távkapcsolóval.

A készülék és kiegészítői segítségével a távolból is értesülhet a kerítés meghibásodásáról.

Az i-sorozat tápegységeinek hatalmas előnye, hogy Ön nagy távolságból is közvetlenül kaphatja a kerítés működésére vonatkozó értesítéseket. Így könnyen és gyorsan megakadályozhatja, hogy állatai kitörjenek. Egyúttal jelentősen lerövidíthető a hibakeresésre fordítandó idő is. A kiegészítők segítenek a hiba helyének pontos meghatározásában.

A készülékhez csatlakoztatható kiegészítők:

Távirányító, mely a kerítés vezetékéhez érintve kijelzi a hiba irányát. Bárhol a vezetékhez érintve lehetséges a tápegység ki- és bekapcsolása.

Kerítésmonitor (max. 6 db), melyek segítségével egyetlen tápegységről működtetett, maximum hat, önállóan megfigyelt zónát (pl. legelőkert) lehet kialakítani. Az eszköz figyeli az adott helyen mérhető feszültséget és áramerősséget. Amennyiben az értékek a beállított minimum szint alá csökkennek, erről értesíti a tápegységet vagy az SMS vezérlő egységet.

Riasztó vezérlő egység, mely segítségével igény szerint hangjelzés (sziréna) és villogó fényjelzés (stroboszkóp) is csatlakoztatható.

SMS vezérlő egység, mely segítségével a tápegység riasztás esetén az észlelt hiba rövid leírását tartalmazó SMS üzenetet küld

Áramátalakító egység, mely segítségével hálózati áramkimaradás esetén a tápegység automatikusan átvált a csatlakoztatott akkumulátorról való áramfelvételre. A hálózati áram ismételt rendelkezésre állásakor az átalakító automatikusan visszakapcsol hálózai áramról való működésre és feltölti az akkumulátort.

[widgetkit id=34]