M 1200i

Kategória:

Leírás


 
Termékinformációk  
Cikkszám 180034
Ismertető

Belépő szintű erős, intelligens, hálózati tápegység 11 J tárolt energiával, mely növedék nélküli körülmények között maximálisan 32 km, enyhe növényzet mellett maximum 13 km hosszú villanypásztort képes kiszolgálni. A külső kijelző kommunikál a villanypásztorral és kijelzi a tápegység, a kerítés és a földelés állapotát.

A készülék és kiegészítői segítségével a távolból is értesülhet a kerítés meghibásodásáról.

Az i-sorozat tápegységeinek hatalmas előnye, hogy Ön nagy távolságból is közvetlenül kaphatja a kerítés működésére vonatkozó értesítéseket. Így könnyen és gyorsan megakadályozhatja, hogy állatai kitörjenek.

A készülékhez csatlakoztatható kiegészítők:

Riasztó vezérlő egység, mely segítségével igény szerint hangjelzés (sziréna) és villogó fényjelzés (stroboszkóp) is csatlakoztatható.

SMS vezérlő egység, mely segítségével a tápegység riasztás esetén az észlelt hiba rövid leírását tartalmazó SMS üzenetet küld

Áramátalakító egység, mely segítségével hálózati áramkimaradás esetén a tápegység automatikusan átvált a csatlakoztatott akkumulátorról való áramfelvételre. A hálózati áram ismételt rendelkezésre állásakor az átalakító automatikusan visszakapcsol hálózai áramról való működésre és feltölti az akkumulátort.

[widgetkit id=34]