M 2800i

Kategória:

Leírás


 
Termékinformációk  
Cikkszám 180037
Ismertető

Nagy tudású intelligens tápegység 1 db kerítés monitorral és 1 db távkapcsolóval. A rendszer , igény szerint bővíthető további kiegészítőkkel. Erős hálózati tápegység 21 J tárolt energiával, mely növedék nélküli körülmények között maximálisan 53 km, enyhe növényzet mellett maximum 21 km hosszú villanypásztort képes kiszolgálni. A külső kijelző kommunikál a villanypásztorral és kijelzi a tápegység, a kerítés és a földelés állapotát. A rendszer bővíthető max. 6db 1-1 zónát felügyelő villanypásztor monitor egységig.

A készülék és kiegészítői segítségével a távolból is értesülhet a kerítés meghibásodásáról.

Az i-sorozat tápegységeinek hatalmas előnye, hogy a kiegészítők segítségével Ön nagy távolságból is közvetlenül kaphatja a kerítés működésére vonatkozó értesítéseket. Így könnyen és gyorsan megakadályozhatja, hogy állatai kitörjenek. Egyúttal jelentősen lerövidül a hibakeresésre fordítandó idő is. A kiegészítők segítenek a hiba helyének pontos meghatározásában.

A készülékhez csatlakoztatható kiegészítők:

Távirányító, mely a kerítés vezetékéhez érintve kijelzi a hiba irányát. Bárhol a vezetékhez érintve lehetséges a tápegység ki- és bekapcsolása. (a tápegység 1 db. távirányítóval kerül forgalomba)

Kerítésmonitor (max. 6 db), melyek segítségével egyetlen tápegységről működtetett, maximum hat, önállóan megfigyelt zónát (pl. legelőkert) lehet kialakítani. Az eszköz figyeli az adott helyen mérhető feszültséget és áramerősséget. Amennyiben az értékek a beállított minimum szint alá csökkennek, erről értesíti a tápegységet vagy az SMS vezérlő egységet. (a tápegység 1 db. kerítésmonitorral kerül forgalomba)

Riasztó vezérlő egység, mely segítségével igény szerint hangjelzés (sziréna) és villogó fényjelzés (stroboszkóp) is csatlakoztatható.

SMS vezérlő egység, mely segítségével a tápegység riasztás esetén az észlelt hiba rövid leírását tartalmazó SMS üzenetet küld

Áramátalakító egység, mely segítségével hálózati áramkimaradás esetén a tápegység automatikusan átvált a csatlakoztatott akkumulátorról való áramfelvételre. A hálózati áram ismételt rendelkezésre állásakor az átalakító automatikusan visszakapcsol hálózai áramról való működésre és feltölti az akkumulátort.

[widgetkit id=34]