M7.171 170 LE

Kategória:

Leírás

Motor
 
A V6124 a legmodernebb és legtisztább motor. A Szelektív Katalitikus Redukció (SCR) rendszere a motort követő dobba porlasztja az AdBlue (DEF) folyadékot, amely által a kipufogó ártalmatlan vízgőzt és nitrogén bocsát ki. A Common Rail Rendszer (CRS) elektronikusan szabályozza az égést, amelynek eredménye a nagyobb hatékonyság, a jobb üzemanyag fogyasztás, és a kisebb motorzaj. A Diesel Részecske Szűrő (DPF), és  a Kipufogógáz  Visszavezetési Rendszer (EGR) kombinációja által az M7001 sorozat nem csak megfelel a legújabb “Stage 4” károsanyag kibocsátási előírásoknak, hanem jelentősen meghaladja azokat.Nagy üzemanyag-és AdBlue tartály Az M7001 széria extra nagy üzemanyag (330 liter), és AdBlue  (38 liter) tartállyal van felszereve. Ez egyedülálló ebben a kategóriában, és lehetővé teszi a leghosszabb műszakot is. 
 
K-VT  Váltó (Kubota Variable Transmission) 
 
Az M7001 Premium K-VT  típus gyakorlatilag végtelen számú előre és hátra fokozattal van ellátva, amely lehetővé teszi a legoptimálisabb sebesség kiválasztását az adott munkához. Roppant érzékeny és megbízható, a K-VT hajtómű továbbá rendelkezik — motor terhelés szabályozással — ami segít takarékoskodni, és a legnagyobb teljesítményt elérni, anélkül hogy a kezelőnek bármibe is be kellene avatkoznia.   

 
Multifunkciós kar (Prémium Modell)
 
Hogy több munkát kevesebb idő alatt és kevesebb energiabefektetéssel lehessen elvégezni, a Kubota egy különleges, multifunkciós kart fejlesztett ki, ahol az összes fő funkció egy karon található. Mialatt a jobb keze a karon van, a bal keze szabadon kormányozhat. A traktor kezelése nem is lehetne egyszerűbb vagy kényelmesebb, hiszen minden fontos funkció helyet kapott a karon.

 
Fülke
 
Amikor reggeltől estig kint van a mezőn, kényelmesen éshatékonyan szeretne dolgozni amíg a munka el nem készül. Az M7001-es extra széles kabinja pont ezért lett így tervezve. A négyoszlopos fülkének köszönhetően jó kilátás nyílik minden irányban. A kabin tervezésekor a minimálisra csökkentették a külső zajhatásokat, ezért csendben és kényelmesen dolgozhat egész nap.
 
Hidraulika (Prémium modell)
 
Az M7001 prémium modellel a prémium hidraulika rendszert ajánlunk, ami a CCLS -nek, a változtatható áramlási sebességnek, a 110 literes független PFC szivattyúnak és az alapban 4 elektromosan vezérelt kiadószelepnek köszönhetően kezelni tudja az egyidőben fellépő funkciók sokaságát. Az ötödik pár kiadó szelep opcionálisan rendelhető.

 
TLT (540/540E/1000/1000E) 
 
A Kubota 4 sebességes független TLT rendszere lehetőséget ad az Ön számára, hogy a különböző hátsó munkagépeket mindig az optimális sebességen használja. A független TLT hajtás bekapcsolható és kikapcsolható a traktor megállítása nélkül, egy kapcsoló segítségével. A TLT indítása moduláltan történik.

 

{edocs}/images/pdf/M7001_mt_1.pdf,100%,300{/edocs} {edocs}/images/pdf/M7001_mt_2.pdf,100%,300{/edocs}

[widgetkit id=34]