M7.131 130 LE

Kategória:

Leírás

Motor
 
A V6124 a legmodernebb és legtisztább motor. A Szelektív Katalitikus Redukció (SCR) rendszere a motort követő dobba porlasztja az AdBlue (DEF) folyadékot, amely által a kipufogó ártalmatlan vízgőzt és nitrogén bocsát ki. A Common Rail Rendszer (CRS) elektronikusan szabályozza az égést, amelynek eredménye a nagyobb hatékonyság, a jobb üzemanyag fogyasztás, és a kisebb motorzaj. A Diesel Részecske Szűrő (DPF), és  a Kipufogógáz  Visszavezetési Rendszer (EGR) kombinációja által az M7001 sorozat nem csak megfelel a legújabb “Stage 4” károsanyag kibocsátási előírásoknak, hanem jelentősen meghaladja azokat.Nagy üzemanyag-és AdBlue tartály Az M7001 széria extra nagy üzemanyag (330 liter), és AdBlue  (38 liter) tartállyal van felszereve. Ez egyedülálló ebben a  kategóriában, és lehetővé teszi a leghosszabb műszakot is. 

 

4 sebesség fokozat x 6 csoport
 
Az M7001 modellben megtalálható a Kubota jólismert, megbízható, automata csoport powershift hajtóműve, 4 előre és 4 hátra terhelés alatt kapcsolható fokozattal, 6 szinkron fokozattal, így összesen 24  sebességgel. 
 
Egyszerű multifunkciós kar (Standard Modell)
 
Az alapmodellben megtalálható egy kézzel könnyen irányítható egyszerű multifunkciós kar. A sebesség vezérlő kapcsoló gyors sebesség és irányváltást tesz lehetővé, hogy a munka a legideálisabb fokozatban folyjon. További funkciók a kiadószelep vezérlő, differenciálzár kapcsoló, irányváltó és az üres sebesség kapcsoló.
 
Fülke
 
Amikor reggeltől estig kint van a mezőn, kényelmesen éshatékonyan szeretne dolgozni amíg a munka el nem készül. Az M7001-es extra széles kabinja pont ezért lett így tervezve. A négyoszlopos fülkének köszönhetően jó kilátás nyílik minden irányban. A kabin tervezésekor a minimálisra csökkentették a külső zajhatásokat, ezért csendben és kényelmesen dolgozhat egész nap.
 
Hidraulika (Standard modell
 
Az M7001-es standard modellen nyitott hidraulika rendszer található,egy 80 literes fogaskerék szivattyúval. Standardnál 3 pár mechanikuskiadó szeleppel kapható, de opcióként a negyedik pár is elérhető.
 
TLT (540/540E/1000/1000E) 
 
A Kubota 4 sebességes független TLT rendszere lehetőséget ad az Ön számára, hogy a különböző hátsó munkagépeket mindig az optimális sebességen használja. A független TLT hajtás bekapcsolható és kikapcsolható a traktor megállítása nélkül, egy kapcsoló segítségével. A TLT indítása moduláltan történik.
 

{edocs}/images/pdf/M7001_mt_1.pdf,100%,300{/edocs} {edocs}/images/pdf/M7001_mt_2.pdf,100%,300{/edocs}

[widgetkit id=34]