M9960 102 LE

Kategória:

Leírás

Erős – mozgékony – gazdaságos

Az új felső kategóriás M60 széria számtalan újratervezett funkciót és elemet tartalmaz, melyek közül kiemelkedő az új első maszk, az új magasnyomású közös nyomócsöves (CRS) motor az erősebb, tisztább és még gazdaságosabb teljesítmény érdekében. Az új hidraulikus irányváltó simábbá és kényelmesebbé teszi a váltást előre és hátramenet közben, az újratervezett lekerekített fülke pedig előkelő vezetői környezetet nyújt.

Motor

Az M9960 egy teljesen elektronikusan vezérelt nagynyomású közös nyomócsöves, 4 szelepes központi közvetlen befecskendezési rendszerű 100 lóerős 3,8 literes motorral rendelkezik. Reagálva az új Tier4i vagy az EU 3b előírásokra a kipufogógázt a rendszer lehűti és visszavezeti az égéstérbe, majd egy dízeloxidációs katalizátor és egy részecskeszűrő gondoskodik a káros anyagok kiszűréséről.

12 sebességes váltó

A teljesen szinkronizált 12 sebességes kétfokozatú (High/Low) váltó 36 előre és 36 hátrameneti sebességet nyújt így biztosítva a gyorsabb váltást és a hatékony munkavégzést. A terhelés alatti irányváltó tisztán hidraulikus vezérlésű. Az irányváltó karja a kormány mögött található, mely a kormányoszlop pozíciójától függetlenül mindig kézközelben van.

Megbízhatóság

A M9960 mellső lehajtásai portál rendszerűek, ami lehetővé teszi az 57 –os bekormányzási szöget, mely egyedülálló fordulékonyságot eredményez. Az 540/540E 1/perc-es TLT könnyebbé teszi a munkaműveleteket a hátsó Kat.II-es 4100 kg-os 3 pont csatlakozás pedig gyorssá és egyszerűvé teszi az eszközcsatlakozást. A motorvezérlésen kívül nincs más elektronika a traktorban.

Új design

A szélvédő ívelt felső része és a döntött motorháztető nagyobb kilátást nyújt a precíz munkavégzés érdekében, még homlokrakodós munkákban is.  Az új dizájn lehetővé tette a szélesebb hűtőrács kialakítását, így lassult a bemenő levegő sebessége, mely csökkenti a lerakódó szennyeződéseket. 

Összefoglalva:

  – 75 kW (102 LE) teljesítményű motorral szerint a 97/68/EC

  – 4 hengeres motor, 3800 ccm, 4-szelepes technológia, turbófeltöltős, közös nyomócsöves befecskendezés

  – kibocsátási szint TIER IIIB, dízel részecskeszűrő, oxidációs katalizátor, EGR

  – 36F/36R-fokozat, 40 km/h , terhelés alatti irányváltó

  – 2-fokozatú powershift, mászó fokozat, állandó motorfordulat menedzsment

  – Speciális mellső oldalhajtás extrém alá kormányzási szöget, és maximális has magasságot biztosít.

  – Széria „deluxe” kabin, légkondicionálóval és légrugós ülés

  – 36 hónap garancia (Kubota karbantartó anyag használatával)

  – Extrém kormányozhatóság, kiváló hatékonyság, emelő képesség 3800 kg

A traktor kiváló munkatárs állattartó telepi használatban, homlokrakodó üzemben, vagy szántóföldi használatban.

A kényelmes utastér, és a hatékony légkondicionáló, valamint a  légrugós vezetőülés kiváló feltételeket biztosít a nyugodt munkavégzéshez.

 

{edocs}/images/pdf/M60ujHUNvizjeles_mt_1.pdf,100%,300{/edocs} {edocs}/images/pdf/M60ujHUNvizjeles_mt_2.pdf,100%,300{/edocs}

[widgetkit id=34]