STW-40 40 LE

Kategória:

Leírás

A 30-40 lóerős STV széria is számos újításon esett át. A korábbi modellek kompakt méreteit megőrizve 3 új típus áll rendelkezésre közel 10%-os teljesítménynöveléssel. A széria legnagyobb tagja az STW 40 40 lóerő teljesítményt kínál.

A kompakt traktor széria korábbi 30 km/órás menetsebessége 34 km/órára lett maximálva, mely egyedüli menetsebességet jelent a piacon ebben a kategóriában. Szintén egyedüli jellemző az 540/540E/1000 1/min fordulatszámú 3 sebességes TLT. A hidraulika rendszer 49,2 l/perces teljesítménye szélesebb munkaeszköz felhasználási lehetőséget biztosít és javítja a kormányzást is. A standard hidraulika funkciók mellett opcionálisan 3. funkció is rendelkezésre áll kombi tolólapok illetve 4 az 1-ben rakodókanál működtetéséhez. Az így felszerelt egykaros vezérlővel akár 6 hidraulika funkció is elérhető.

A fontosabb műszaki változások mellett nem elhanyagolható az STW megjelenése.A lekerekített egy darabban nyitható motorháztetőnek és a 4 oszlopos fülkekialakításnak köszönhetően nagyobb rálátás nyílik a munkaterületre. A nagyobb fülkének és a kezelőelemek elrendezésének köszönhetően kényelmesebb, tágasabb belső tér áll rendelkezésre. A korábbi B50 szériához hasonlóan az STW fülkéjében is megtalálható a klíma, hátsó ablakfűtés, 12V-os szivargyújtó illetve rádió előkészítés.

 {edocs}/images/pdf/STWde.pdf,100%,300{/edocs}

[widgetkit id=34]