B2050 20 LE

Kategória:

Leírás

A 20-30 lóerős kategória nagykövete a B30-as széria tagjai megnövekedett teljesítménnyel új köntösben érhetőek el. A B50-es széria 4 típusváltozatot foglal magában; legkisebb tagja a B2050 20 lóerő teljesítményű.

A B30 sorozathoz hasonlóan a modellek elérhetőek fülkés és fülke nélküli kivitelben, mechanikus illetve hidrosztatikus sebességváltóval is, az Ön igényeinek megfelelően. Az új kialakítású motorháztető és fényszórókorszerű, letisztult eleganciát képvisel, a hűtőrácsok kialakítása pedig lehetővé teszi a levegő optimális áramlását. Teljesen új, japán gyártmányú kabin került felszerelésre, nagyobb belső térrel, klímaberendezéssel, csökkentett zajszinttel és számos bővített funkcióval, mint belső világítás, nagyobb tároló helyek, hátsó ablakfűtés, szellőzés, 12V-os szivargyújtó illetve rádió előkészítés hangszóróval és antennával. A 4 oszlopos fülke kialakítás szélesebb kilátást biztosít.

Az ergonómiát szem előtt tartva a kapcsolók jól látható helyre kerültek, a fülkés modelleknél LCD kijelzőn követhetőek az üzemi paraméterek, a kényelmes munkavégzés érdekében pedig a HST modellek multifunkciós karral lettek felszerelve. A multifunkciós hidraulika karnak köszönhetően egyszerű mozdulatokkal kezelhetőek a munkaeszközök, legyen szó fűnyírásról, rakodásról, tolólapos munkákról. A számos újítás mellett kiemelkedő a 25 km/h-ra növelt menetsebesség, a Bi-Speed kanyarodási rendszer és a típussal továbbfejlesztett frontrakodó is, nagyobb emelőerővel és gyors munkaeszköz csatlakozási lehetőséggel. 
 
 

{edocs}/images/pdf/B50_HUNvj_mt.pdf,100%,300{/edocs}

[widgetkit id=34]