B3150 31 LE

A 20-30 lóerős kategória nagykövete a B30-as széria tagjai megnövekedett teljesítménnyel új köntösben érhetőek el. A B50-es széria 4 típusváltozatot foglal magában; a széria legnagyobb tagja, a B3150 31 lóerő teljesítményű.

A B30 sorozathoz hasonlóan a modellek elérhetőek fülkés és fülke nélküli kivitelben, mechanikus illetve hidrosztatikus sebességváltóval is, az Ön igényeinek megfelelően. Az új kialakítású motorháztető és fényszóró korszerű, letisztult eleganciát képvisel, a hűtőrácsok kialakítása pedig lehetővé teszi a levegő optimális áramlását. Teljesen új, japán gyártmányú kabin került felszerelésre, nagyobb belső térrel, klímaberendezéssel, csökkentett zajszinttel és számos bővített funkcióval, mint belső világítás, nagyobb tároló helyek, hátsó ablakfűtés, szellőzés, 12V-os szivargyújtó illetve rádió előkészítés hangszóróval és antennával. A 4 oszlopos fülke kialakítás szélesebb kilátást biztosít.

Az ergonómiát szem előtt tartva a kapcsolók jól látható helyre kerültek, a fülkés modelleknél LCD kijelzőn követhetőek az üzemi paraméterek, a kényelmes munkavégzés érdekében pedig a HST modellek multifunkciós karral lettek felszerelve. A multifunkciós hidraulika karnak köszönhetően egyszerű mozdulatokkal kezelhetőek a munkaeszközök, legyen szó fűnyírásról, rakodásról, tolólapos munkákról. A számos újítás mellett kiemelkedő a 25 km/h-ra növelt menetsebesség, a Bi-Speed kanyarodási rendszer és a típussal továbbfejlesztett frontrakodó is, nagyobb emelőerővel és gyors munkaeszköz csatlakozási lehetőséggel.

 
   • Rendelését e-mail-en vagy telefonon keresztül is leadhatja!
  •   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  •  +36 30/378-1908
 
 
 
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates