Bemutatkozás

 

Milch Technik Kft.
A 100%-ban magyar társas vállalkozás jogelődjét 1994-ben Milch-Technik Betéti Társaságként alapították. A társaság alapítása óta fő tevékenységként ipari gép, berendezés üzembe helyezésével, ezen belül is a teljes szarvasmarhatartás géptechnológiáival foglalkozik, így a gazdaságok mindenféle igényét - a tervezéstől szerviztevékenységig – képes kielégíteni, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy erős, jól szervezett szerviz és alkatrész utánpótlási hátteret biztosítson partnerei számára. A vállalkozás egyre bővülő tevékenységi, illetve partneri körrel tevékenykedik a mezőgazdasági szektor kiszolgálásában, ennek eredményeként indokolt volt a cég korlátolt felelősségű társasággá alakítása, megteremtve ezzel a nagyobb lendületű fejlődés lehetőségét.

 

A tevékenységekkel párhuzamosan elindult a gépekhez köthető tisztító-, és egyéb fertőtlenítőszerek, valamint állattenyésztési segédanyagok forgalmazása is. A vállalkozás életében a 2010. év tulajdonosváltozást eredményezett, ugyanis az addigi tulajdonosok nyugdíjba vonultak, helyüket fiatal agrár-, illetve pénzügyi szakemberek foglalták el.

2011-ben a Milch –Technik 2005 Kft. tevékenységi körének folyamatosan bővítésének eredményeként elindította a rágcsálók és rovarok elleni szerek forgalmazását, a megvásárolt BIOCOLT védjegy égisze alatt, amely – a piacon már bevezetett és ismert - termékek kizárólagos forgalmazását jelentette.

A cég profiljának szélesítésének köszönhetően elkezdődött a szarvasmarha istállók szerkezeti, illetve technológiai elemeinek beépítése és karbantartásainak elvégzése, valamint takarmánykeverő – és kiosztó kocsik, értékesítése, illetve azok szervizelése, kiegészülve különböző típusú (JCB, Bobcat) rakodógépek javításával, szervizelésével is, hogy így a szarvasmarha ágazatban felmerülő műszaki igényeknek csaknem teljes egészében meg tudjon felelni. A takarmánykeverő- kiosztó kocsikkal összefüggésben elkezdődött a különböző típusú kocsik – igény szerinti - részleges, vagy teljes felújítása, azokhoz tartozó maródobok, csiga-, illetve marókések gyártása.

A termékpaletta új, egyedi járművek (pótkocsik, billenős pótkocsik, tartálykocsik), valamint erdészeti gépek (horizontális, vertikális kivitelű hasító gépek, fűrészgépek, kérgező gépek), takarmánykeverők, daráló berendezések tervezésével, gyártásával, illetve mérlegek forgalmazásával és azok szervizelésével került bővítésre.

Ezen tevékenységeken kívül a társaság stratégiai partnere – a Milk Invest 2005 Kft.- közreműködésével fehérjehordozó takarmányok (extrahált napraforgó dara, gyapotmag), illetve szárított répaszelet és egyéb takarmány kiegészítők forgalmazását is végzi.

A magyarországi piaci helyzeteket, gazdasági lehetőségeket mérlegelve cégünk részt vesz a tejfeldolgozó berendezések forgalmazásában, tejfeldolgozó üzemek kialakításában is.

 
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

 

Premium Templates