Tejadagoló automaták

A tejautomata hasznos szerkezet mind a termelőnek, mind a végső felhasználónak, fogyasztónak. A termelőnek biztonságot nyújt a mindennapi bevételhez, és nincs kitéve többé a tejfeldolgozók által diktált tejáraknak. A bevétel napi szintű, kizárva mindenféle közvetítőt a termelő és a fogyasztó között. A fogyasztónak lehetősége van egy jó minőségű, természetes, frissen fejt tejet vásárolni maximális higéniai feltételek mellett napi 24 órában - mindezt előnyös áron..

A DF Italia tejautomaták főbb tulajdonságai:

NEM KÉPEZ HABOT
KÜLÖNÖS FIGYELEM A RÉSZLETEKRE
KÖNNYEN KARBANTARTHATÓ
MEGBÍZHATÓSÁG
MINŐSÉGI ALAPANYAGOK
IDŐTÁLLÓSÁG

Alapjaiban négyféle automatával rendelkezünk: ECO100, MOD200, MOD400 és MOD600. Az alapvető különbség közöttük kizárólag a hűtő kamra méretében keresendő.

 A tejautomata feltöltése egyszerűen, két tartály kicserélésével történik, így nem kell az utcán elvégezni a mosási, fertőtlenítési illetve feltöltési műveleteket - mindezen műveletek a farmon kerülnek elvégzésre. 

Egészségügyi szempontból fontos tartozék a tejadagoló cső (csőr) elrejtése a hűtött térben minden adagolás után, megakadályozva ezzel, hogy a csőr különböző fertőzések közvetítője legyen, vagy a csőr végén maradt néhány csepp tej megromoljon.

A tejautomaták speciális tartályokkal rendelkeznek, melyek a hűtőkamrában képesek a tejet az Európai szabványoknak megfelelően 4° C-on tartani, valamint lehetőség van a hőmérsékleti értékek tárolására, kimutatására. Az automata belső tere hűtött, a tej minőségét megőrzi akár extrém nyári külső hőmérséklet esetén is. A tartályok dupla keverőlapáttal, mosó pompa csatlakozóval, speciális csövezettel (egyirányu szelep, csap, gyors-csatlakozók, átfolyásmérő) illetve tejadagoló szivattyúval rendelkeznek.

Az automaták felszerelhetők érme és bankjegy felismerő modullal, képesek visszajárót adni, valamint rendelkeznek elektromos kulcs olvasóval, mely kulcsokat a törzsvevők vehetik igénybe. A gép könnyen kezelhető gyerekek vagy segítséggel élők által is.

 A tejautomata mellé PET adagoló is társítható, mely friss termék automataként is üzemeltethető.

Minden automata felszerelhető GSM adapterrel, mely SMS-ben értesíti tulajdonosát, ha a tej szint egy adott szint alá esik, vagy ha a hűtőkamra hőmérséklete egy adott szint fölé emelkedett. A MOD600-as automaták fa házikóba vagy fém panelbe építve rendelhetők.
Az automaták a működésükhöz szükséges minden tanusítvánnyal rendelkezik.
 
  • Rendelését e-mail-en vagy telefonon keresztül is leadhatja!
  •   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  •  +36 30/378-1908
 
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates